Diensten

Soms loopt het in het leven niet zoals mensen willen. Ze ervaren problemen door bijvoorbeeld trauma's, ziekte, schulden, verslavingen, werkloosheid of onveilige situaties.

Door het inzetten van specifieke gesprekstechnieken, coaching en het gebruik van creativiteit help ik mensen om weer controle te krijgen over hun leven. En het kiezen van een nieuw en beter pad. 

Gesprekken

Wat is jouw (ongewenste) situatie en waar wil je naar toe? Door gebruik te maken van diverse gesprekstechnieken, waaronder technieken uit de Psychodrama, maak ik een analyse van de huidige situatie, de hulpvraag en de verwachtingen van de cliënt. Vervolgens stel ik een op maat gemaakt stappenplan op en werk ik samen met de cliënt aan het verbeterproces. Een open en eerlijke dialoog is tijdens ieder contact het vertrekpunt.

Coaching

Door mijn kennis en kunde op het gebied van zelfcoachingstechnieken help ik de cliënt de eigen zelfredzaamheid te handhaven en te vergroten. De technieken zijn eenvoudig en makkelijk aan te leren. De meeste technieken komen uit de Hypnotherapie. Met minimale inspanning wordt een groot en positief resultaat verkregen.

Schilderen

Iedereen is creatief. Jij ook. Wanneer een cliënt moeite heeft om zijn of haar verhaal te vertellen maak ik gebruik van diverse schilderstechnieken om beeldend tot de kern van het probleem te komen. De manier waarop iemand een doek maakt vertelt namelijk veel over de persoon en de problemen die hij/ zij ervaart.